arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Gesponsorde workshops/trainingen

Hieronder treft u het programma van de gesponsorde workshops/trainingen.

Interactieve workshops

OLYMPUS biedt de deelnemers van het Jaarcongres V&VN MDL de mogelijkheid om een aantal interactieve workshops te volgen.

Inhoud:

 • Diathermie voor dummies
  Leer in deze workshop de essentie van diathermie en ontdek hoe het weefsel transformeert. Een demonstratie neemt je mee door de basisprincipes, waardoor je (nog) beter diathermie en de effecten op weefsel kan begrijpen.
 • Battle of Minds: AI versus Jij
  Duik in de grensverleggende wereld van kunstmatige intelligentie met ons interactieve spel. Neem het op tegen het AI-systeem in een spannende strijd om poliepen op te sporen. Laat je hersenen kraken terwijl je de uitdagingen aangaat en ontdek de mogelijkheden van AI in de geneeskunde.
 • Endoscopische Avonturen: Verwijderen van Lichaamsvreemde Voorwerpen
  In deze hands-on workshop maak je gebruik van endoscopen en diverse hulpinstrumenten om met precisie vreemde voorwerpen uit een model te halen. Een ervaring die je vaardigheden aanscherpt en je kennis vergroot op het gebied van medische interventies.

Deze workshops worden aangeboden in de volgende tijdblokken:

 • 09.30-11.00 uur (tijdens programma onderdeel 1)
 • 11.30-13.00 uur (tijdens programma onderdeel 2)
 • 14.30-15.30 uur (tijdens programma onderdeel 3)
 • 15.45-16.45 uur (tijdens programma onderdeel 4)

Aanmelden:
Tijdens registratie kan worden aangemeld voor 1 van deze tijdblokken, waarbinnen u de gelegenheid krijgt om alle drie de workshops te volgen. Let op: In dit tijdsblok zult u niet het programma van uw gekozen netwerk kunnen volgen. Er is beperkte beschikbaarheid voor deze workshops, VOL = VOL!

Workshops Insights Discovery

Naast het reguliere programma van de netwerken, wordt ook de Workshop Insights Discovery aangeboden. Zie onderstaand voor een korte toelichting.

Inhoud:
Wil je meer leren over het herkennen van het gedrag van jezelf, je patiënten en ook dat van je collega’s dan is deze workshop iets voor jou. Een ervaren trainer zal je in deze workshop kennis laten maken met het model van Insights Discovery. Het is een gedragsmodel dat gebaseerd is op gedragspsychologie van ‘normale’mensen door William Marston (op basis van Carl Jungs ideeën).
We nodigen je graag uit om spelenderwijs en vooral op pragmatische wijze kennis te maken met dit gedragsmodel. Leer tevens ook meer over de toepasbaarheid in je werk met collega’s en met patiënten die bijvoorbeeld beperkt worden door hun bowel urgency bij colitis ulcerosa.

Deze workshop worden aangeboden in de volgende tijdblokken:

 • 09.30-11.00 uur (tijdens programma onderdeel 1)
 • 11.30-13.00 uur (tijdens programma onderdeel 2)
 • 14.30-15.30 uur (tijdens programma onderdeel 3)
 • 15.45-16.45 uur (tijdens programma onderdeel 4)
Aanmelden:
Tijdens registratie kan worden aangemeld voor 1 van deze tijdblokken. Let op: In dit tijdsblok zult u niet het programma van uw gekozen netwerk kunnen volgen. Er is beperkte beschikbaarheid voor deze workshops, VOL = VOL!

Mogelijk gemaakt door Lilly

VVPM: INT-LG-NL-0002